De 2-minutenregel voor Sanitairreiniging

Sanitairreiniger met bacterie- culturen die vanwege stankafbraak wensen. Een aangename parfumering zorgt een langdurige frisse geur. Het product is onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

Behalve ons frisruikend wc kan zijn handhygiëne essentieel. Wij afleveren verschillende oplossingen en raden aan u dan ook er met genoegen aan. In onderstaand overzicht vindt u alle sanitairreinigers en aanverwante producten.

Sorry, de post waarnaar u dan ook opzoek bent kan zijn niet beschikbaar. Misschien wilt u dan ook toepassen produceren aangaande de zoekfunctie?

De Combinator van Moerman kan zijn dé innovatie met dit jaar: ons multi-tool waarmee men in één handeling zowel mag inwassen mits wissen, dus nauwelijks extra handeling verdere voor wisselen over  werktuig. De Combinator bestaan uit vier onderdelen: de microvezel Combinator inwashoes, een Combinator inwashouder, de Liquidator liniaal en een Combinator handgreep. Al die onderdelen zijn tevens los te bestellen.

Sanitairreiniger betreffende bacterie- culturen die voor stankafbraak wensen. Een aangename parfumering zorgt voor een langdurige frisse lucht. Het product is onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

CleanDeal biedt een uiteenlopend assortiment met sanitairreinigers, welke een hygiëne in sanitaire ruimten als badkamers en toiletten, uitstekend waarborgen.

Een andere Slim Jim betreffende luchtsleuven zorgt een efficientere afvalinzameling; bespaar tijd, reduceer inspanningen en verlaag de arbeidskosten. Tal betreffende innovatieve oplossingen verwerkt in één product!

Regelrecht advies Aarzel niet teneinde contact met het op te nemen. Wij kunnen u dan ook alles vertellen aan het assortiment, prijzen, levertijden en een mogelijkheden teneinde monsters op te vragen.

Cleanil levert get more info sanitairreinigers met zowel een bekende zien indien Tana, Karcher en Zep zodra ook een eigen Mikro Lijn. U dan ook vindt voor het een uitgebreid collectie op het gebied met sanitairreinigingsproducten voor een dagelijkse en periodieke werkzaamheden. Cleanil Schoonmaakproducten levert kwalitatief hoogwaardige, niet zo milieubelastende sanitairreinigers en reinigingsmiddelen.

Verminderd effectief kalkaanslag en cementsluier, uitermate passend voor het periodiek reinigen met sanitair.

Ideaal voor desinfectie in combinatie met een Desinfectie foamspray 2036094. Toepassing biociden betrouwbaar. Bekijk vóór toepassing in het begin dit etiket en een productinformatie.

Geschikt wegens vele toepassingen. Maak de helft over een doek vochtig met mineraalwater en reinig dit oppervlak.

Teneinde maximale hygiëne te bewerkstelligen vernieuwen we desgewenst tevens beschadigde onderdelen of mogen wij hulp verlenen bij dit inrichten betreffende dit wc. Voor dit aanvragen met een vrijblijvende prijsopgave ofwel behulpzame feiten kunt u dan ook aanraking met het opnemen middels het contactformulier op die website.

Prof Line Ecowise Wc Giraffe is een milieuvriendelijke, gespecialiseerde toiletreiniger welke probleemloos alle hardnekkige vlekjes in toiletten en urinoirs verminderd zoals kalkaanslag, urine en bevuilingen

Het Cleancare assortiment bestaat uit middelen die in persoonlijk beheer bestaan ontwikkeld en gefabriceerd, aangevuld betreffende bekende en kwalitatief hoogwaardige merkproducten aangaande gerenommeerde fabrikanten ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *